Adobe Substance 3D promo ponuda do 2.12.

Adobe Substance 3D donosi vam kolekciju aplikacija i sadržaja koji vam omogućuju 3D dizajn. Teksturirajte i renderirajte svoje scene intuitivno. Povežite svoj tijek rada s Adobe Creative Cloud aplikacijama.

 

Sastavite i postavite 3D scene u svom vlastitom virtualnom studiju.

Substance 3D Stager je vaš vlastiti virtualni studio za 3D modele. Drag-drop 3D modele, materijale, svjetla i kameru kako biste postigli savršeni render. Izvezite fotorealistične prikazane, objavite ih na webu ili podijelite u AR-u.

 

Teksturirajte u 3D-u sa go-to standardom: Painter.

U Substance 3D Painteru možete odabrati kist i teksturirati svoje modele u brzom i poznatom sučelju. Lako izmijenite teksture pomoću manipulacije slojevima. A s prikazom u stvarnom vremenu, ono što vidite je ono što stvarate.

 

Slike stvarnih tekstura napravite u 3D-u.

Pretvorite slike iz stvarnog svijeta u 3D materijal u tren oka. Substance 3D Sampler blisko odgovara vašoj referentnoj fotografiji i omogućuje miješanje snimaka i kreiranje naprednih površina.

 

Dizajnirajte 3D sredstva s beskonačnim varijacijama.

Potpuna autorska kontrola pri stvaranju materijala. Substance 3D Designer tijek rada temeljen na node-ovima omogućuje vam isprobavanje svega i prilagođavanje u bilo kojem trenutku. Prilagodite svoje materijale svakom scenariju.

 

Odaberite iz probrane, vrhunske biblioteke 3D materijala.

Pristupite više od 15 tisuća prilagodljivih modela, svjetala i materijala koje su stvorili umjetnici svjetske klase, za svaku industriju. Biblioteka Substance 3D Assets ima ono što vam je potrebno za svaki dio vašeg kreativnog tijeka rada.

ADOBE SUBSTANCE 3D COLLECTION

Redovna cijena

7.164,00 kn

Promotivna cijena

5.898,00 kn

Uvjeti promotivne ponude
Ponuda vrijedi do 2. prosinca 2022. Odnosi se na kupce koji kupe nove licence Adobe Substance 3D Collection for Teams i odnosi se samo na godišnju pretplatu. Ponudu mogu iskoristiti i postojeći korisnici i kupiti nove (dodatne licence) na onoliko mjeseci koliko je preostalo do anniversary datuma. Za trogodišnji ugovor, promotivna cijena odnosi se samo na prvu godinu.

Nabavite Adobe Substance 3D Collection po promotivnoj cijeni do 2. prosinca! Adobe Substance 3D Collection sadrži četiri aplikacije koje omogućavaju stvaranje, snimanje i bojanje 3D materijala, kao i postavljanje i renderiranje 3D scena - Stager, Painter, Sampler i Designer.

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati