Kupite tri i više Adobe licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu

Kupite tri i više licenci te ostvarite pravo na PROMO cijenu 

Iskoristite priliku za značajnu uštedu i ostvarite pravo na promotivnu cijenu Adobe licenci, ako kupujete 3 ili više licenca istovremeno !

Posebna ponuda traje do 31.5.2019., za vrijeme koje novi korisnici komercijalnih i licenci za državne ustanove imaju priliku nabaviti Adobe Creative Cloud for Teams All Apps i pojedinačne aplikacije po povoljnijim uvjetima, ako kupuju 3 ili više licenci.
 
Pojedinačne aplikacije kao što je Photoshop, Illustrator, Premier Pro ili InDesign kupite već za 2.310 KN + PDV, a cijelokupni All Apps paket sa svim Adobe proizvodima i uslugama sad možete dobiti već za 5.544 KN + PDV.
 
Adobe Creative Cloud for Teams opcije Redovna cijena PROMO CIJENA
SINGLE APP pojedinačne CC aplikacije 2.736,00 kn + PDV 2.310,00 kn + PDV
ALL APP paket CC aplikacija 6.504,00 kn + PDV 5.544,00 kn + PDV
 
Sve istaknute cijene su bez PDV.a i vrijede za jednu Single App aplikaciju, odnosno jedan All Apps paket.
 
UVJETI PROMOTIVNE PONUDE
 
Ponuda vrijedi za godišnju pretplatu (najam na 12 mjeseci) Creative Cloud for teams aplikacija, najkasnije do 31.5.2019. U slučaju da korisnik odjednom kupuje pretplatu za razdoblje od 2 ili 3 godine(“3-year-commit”), promotivna cijena odnosi se samo na prvu godinu. Ova promotivna ponuda ne smije zamijeniti obnovu pretplate. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija imaju isključivo korisnici komercijalnih i government licenci i to samo za 3 ili više licenci. Moguće je kombinirati više tipova licenci istovremeno (nije potrebno da sve licence budu All Apps ili pojedinačne aplikacije). Ponuda se odnosi na sljedeće aplikacije: Creative Cloud for Teams All Apps, Audition CC, Dimension CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Animate CC / Flash Professional CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, InDesign CC i Photoshop CC.
 
Ponuda se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama i ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija, te nije moguće ostvariti popust na količinsko licenciranje. Ponuda vrijedi za nove korisnike Creative Cloud pretplate i za postojeće Adobe korisnike koji žele kupiti dodatne licence. Ponuda ne vrijedi za edukacijske korisnike. Adobe zadržava pravo da stornira licence u slučaju da korisnici ne ispunjavaju potrebne kriterije. Ponudu je moguće iskoristiti isključivo u promotivnom razdoblju i ne vrijedi retroaktivno. Finder zadržava pravo izmjene cijena/ponude u svakom trenutku bez prethodne najave.

 

Kao pomoć tvrtkama, javnom sektoru i ostalim organizacijama zahvaćenim ograničenjima osobnih kontakata, konferencija i putovanja kao posljedice epidemije COVID-19 virusa, Adobe je jučer odlučio ponuditi opciju besplatnog korištenje Adobe Connect virtualnih soba u trajanju od 90 dana.

 

Na taj način Adobe pomaže odvijanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti koje uključuju komunikaciju većeg broja sudionika, kao što su sastanci, edukacije, konferencije, prezentacije, projektni timovi i slično, omogućujući pristup svim sudionicima iz njihovih ureda, domova ili gdje god se nalaze.
 

Besplatna Connect virtualna soba ima kapacitet do 25 sudionika i sve funkcionalnosti standardne Connect virtualne sobe koja je u komercijalnoj ponudi.

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

Iskoristite priliku i nabavite Wacom Intuos Pro Medium grafički tablet po nikad povoljnijim cijenama. Akcija traje do 29.3.2019. stoga požurite i iskoristite trenutno topljenje cijena već godinama najpopularnijeg i najprodavanijeg modela.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati