Adobe Sign promo ponuda do 3.12.

31.08.2021
 

Adobe Sign je vodeći sustav elektroničkih potpisa, s preko 6 milijardi transakcija e-potpisa godišnje koji je moguće koristiti u raznim odjelima tvrtke – prodaji, upravljanju ljudskim potencijalima, nabavi, pravnoj službi i bilo kojem drugom segmentu u kojem su potrebni potpisi. Do 3.12., novi korisnici Adobe Sign rješenja mogu iskoristiti priliku i kupiti 50 Adobe Sign transakcija za samo 1 euro!

Uvjeti promotivne ponude

Ponuda se odnosi samo na Adobe Sign for Business i Adobe Sign for Enterprise. Dostupna je samo za korisnike koji dosad nisu kupili Adobe Sign i namijenjena je kupcima kao probni period. Ponuda traje do 3. prosinca 2021.
 
Ako korisnik kupi dodatne licence ili transakcije, one moraju biti iste vrste (Adobe Sign for Business ili Adobe Sign for Enterprise, i AWS ili Azure hosting), do sljedećeg datuma obnove. Prilikom obnove, proizvod se može promijeniti. Adobe Sign transakcije vrijede do sljedećeg datuma obnove.
 
Jedan kupac može iskoristiti jednu promotivnu ponudu. Probna ponuda nije obnovljiva i ne može se kombinirati s nekom drugom Adobe Sign promo ponudom. Ponudu nije moguće iskoristiti retroaktivno.

Adobe Substance 3D promo ponuda od 1.9.

01.09.2021
 

Imate priliku nabaviti Adobe Substance 3D Collection po promotivnoj cijeni, u razdoblju od 1.9. do 31.12.! Adobe Substance 3D Collection sadrži četiri aplikacije koje omogućavaju stvaranje, snimanje i bojanje 3D materijala, kao i postavljanje i renderiranje 3D scena - Stager, Painter, Sampler i Designer.

ADOBE SUBSTANCE 3D COLLECTION
 
Redovna cijena
7.200,00 kn
 
5.898,00 kn

Uvjeti promotivne ponude
 
Ponuda vrijedi od 1.9. do 31.12.2021. Odnosi se na kupce koji kupe nove licence Adobe Substance 3D Collection for Teams i odnosi se samo na godišnju pretplatu. Ponudu mogu iskoristiti i postojeći korisnici i kupiti nove (dodatne licence) na onoliko mjeseci koliko je preostalo do anniversary datuma. Za trogodišnji ugovor, promotivna cijena odnosi se samo na prvu godinu.
 

Adobe popust za nove Mac korisnike

03.06.2020
Finder nudi posebne Adobe pogodnosti za sve nove Mac korisnike. Prilikom kupovine novog Mac računala, bilo da se radi o Mac minu, iMacu, MacBook Airu ili MacBook Prou pruža vam se mogućnost da ga opremite i Adobe Creative Cloud softverom uz 10% popusta.10% popusta možete dobiti na sve godišnje preplate Adobe Creative Clouda i godišnje preplate na Adobe Acrobat. Ponuda se odnosi i na Creative Cloud All Apps paket i na sve pojedinačne CC aplikacije.

Zatražite već danas ponudu za prijenosna računala, MacBook Air, MacBook Pro 13 ili 16. Ili možda tražite desktop računala: Mac mini, iMac ili iMac Pro? I željeni Adobe softver ili All Apps paket na koji ćemo vam uračunati popust.
Adobe Sign - rješenje za elektroničko potpisivanje dokumenata

31.08.2021


 Jednostavno potpisivanje dokumenata – bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja

Jeste li znali?

30% vremena djelatnika moglo bi se osloboditi automatizacijom
razmjene dokumenata, potpisivanja i odobravanja, praćenja statusa i arhiviranja.

33% poslovnih menadžera prijavilo je probleme s
nedostatkom potpisa, inicijala i datuma ili potpisom pogrešne osobe.

63% poslovnih menadžera tvrdi da nedostatak automatizacije i integracije
negativno utječe na kvalitetu korisničkog iskustva.


Adobe Sign je vodeći sustav elektroničkih potpisa, s preko 6 milijardi transakcija e-potpisa godišnje, te jasan tržišni lider na tom području. 
 
Eliminirajte proces manualnog razmjenjivanja dokumenata i ubrzajte poslovne procese. Adobe Sign olakšava svima unutar vaše tvrtke slanje dokumenata na e-potpis, uz samo nekoliko klikova i praćenje stanja u stvarnom vremenu. A samo potpisivanje dokumenata jednako je jednostavno – primatelji se mogu potpisati putem web preglednika ili mobilnog uređaja, gdje god se nalazili – bez postavljanja računa ili preuzimanja softvera.
 
Adobe Sign moguće je koristiti u raznim odjelima tvrtke – prodaji, upravljanju ljudskim potencijalima, nabavi, pravnoj službi i bilo kojem drugom segmentu u kojem su potrebni potpisi.

Ključne prednosti
 
Transformirajte poslovne procese. Digitalizirajte procese dosad zasnovane na papiru i povećajte poslovnu učinkovitost dodavanjem Adobe e-potpisa u aplikacije koje vaša tvrtka već koristi – alate za uredsku kolaboraciju, CRM sustave i slično.
 
Ubrzajte procese potpisivanja. Kreirajte i šaljite obrasce, ugovore i sporazume na potpisivanje u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta. Olakšajte popunjavanje i potpisivanje dokumenata, s bilo kojeg uređaja.
 
Pratite i upravljajte dokumentima u stvarnom vremenu. Pratite koji se dokumenti trebaju potpisati, primajte obavijesti prilikom potpisivanja dokumenata, šaljite podsjetnike i arhivirajte odobrene dokumente, za potpunu transparentnost.
 
Osigurajte ispravnost potpisnika. Jednostavno provjerite identitet svih uključenih u postupak potpisivanja. Adobe Sign podržava multifaktorsku provjeru identiteta, kao i digitalni potpis utemeljen na certifikatima.
 
Dostavljajte više dokumenata istovremeno.  Pošaljite personaliziranu verziju pojedinačnog dokumenta ili ugovora većem broju primatelja, u samo nekoliko klikova.
 
Odaberite pouzdano rješenje za e-potpise. Adobe Sign sukladan je EU i globalnim propisima za e-potpis, te zadovoljava širok raspon pravnih zahtjeva, najzahtjevnije industrijske propise i najstrože sigurnosne standarde širom svijeta. Posebno ističemo kako je Sign sukladan eIDAS i GDPR uredbama, za e-poslovanje i e-commerce transakcije, kao i uredbama o zaštiti osobnih podataka.

5 primjera korištenja Adobe Sign rješenja u svakodnevnom radu
 
Potpis. Potpisivanje dokumenata koji zahtijevaju neosporivi potpis, što je često u transakcijama s klijentima ili B2B poslovanju. Primjeri su prodajni ugovori, ugovori o korisničkoj podršci, NDA sporazumi.
 
Ispunjavanje obrazaca. Formularima se mogu prikupiti informacije od klijenata, partnera ili zaposlenika. Primjeri su ugovori o partnerstvu, zahtjevi djelatnika ili klijenata i slično.
 
Odobrenje. Odobravanje dokumenata kod kojih formalni potpis nije nužan, kao što je često u internim procesima. Primjeri su narudžbe, radni nalozi i odobrenja projekata.
 
Prihvaćanje. Potvrda o prihvaćanju dokumenata poslanih s ciljem da obavijeste primatelja o važnim poslovnim uvjetima ili njihovoj promjeni, kao što je slučaj s uvjetima poslovanja, politikama privatnosti, pravnim obavijestima ili njihovoj promjeni.
 
Certificirani primatelj. Ova opcija pruža potvrdu u revizijskim zapisima da je primatelj vidio i prihvatio dokument, kao što su izmjene u uvjetima poslovanja, promjene cijena i slično.

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati