Novo u ponudi Findera. Kupovina na 24 rate.

14.02.2019
 

 Nudimo kupovinu na 24 rate za sve proizvode. Za detalje nas nazovite na telefon 01/2337 731 ili se javite na email prodaja@finder.hr

Novosti u Adobe Creative Cloudu

04.04.2018


U paketu Creative Cloud dobit ćete cijelu zbirku računalnih programa i mobilnih aplikacija koje nudi Adobe, od osnovnih alata kao što je Photoshop CC do alata nove generacije kao što je Adobe XD CC. Dobit ćete i ugrađene predloške uz koje brzo možete početi s radom te detaljne vodiče kojima možete usavršiti svoje vještine i brzo uhvatiti korak. Sve što vam je potrebno za stvaranje, suradnju i nadahnuće. 

Vrhunski dizajnerski alati u paketu Creative Cloud pružaju vam sve što vam je potrebno da svoje snove pretvorite u stvarnost. Dizajnirajte logotipe, postere, brošure, oglase i još mnogo toga. Kombinirajte slike u nevjerojatne radove. Iskoristite naše mobilne aplikacije kako biste skicirali, crtali i stvarali izglede kad god ste nadahnuti.
 
Photoshop - uređivanje fotografija i fotomanipulacije
Illustrator - vvektorska grafika i ilustracije
InDesign - dizajniranje stranica i izgleda za tisak i digitalno izdavaštvo
Adobe Stock - pronađite savršene resurse za svoj sljedeći kreativni projekt
Illustrator Draw - vektorski crteži na svim uređajima

Najsjajnije ideje pretvorite u izvanredne doživljaje uz našu liniju alata za web i korisnička sučelja. Dizajnirajte web-mjesta, mobilne aplikacije, sučelja i druge sadržaje te izradite prototipe. Izradite moderna responzivne web-stranice programiranjem ili bez njega. Birajte između nekoliko tisuća fontova kako bi web-mjesto izgledalo točno onako kako želite.
 
Adobe XD - dizajnirajte korisničke doživljaje, izradite prototipe i podijelite ih
Adobe Muse - dizajnirajte i objavite web-stranice bez pisanja koda
Dreamweaver - dizajnirajte i programirajte moderne i responzivne web-stranice
Typekit - tisuće fontova najboljih svjetskih tipografskih dizajnera

Izradite nevjerojatne fotografije uz najbolje svjetske alate za fotografije. Uz posve novi Lightroom CC jednostavno s bilo koje lokacije uređujte, organizirajte, spremite i podijelite fotografije u punoj razlučivosti. Svoje fotografije možete i pretvoriti u što god zamislite uz Photoshop CC.

Lightroom Classic - uređivanje fotografija na računalu
 
Od kućnih i YouTube videozapisa do holivudskih hitova, Creative Cloud uvijek ima sve što vam je potrebno. Uredite snimke na telefonu ili računalu. Dodajte grafiku, efekte i profesionalan zvuk. Brzo započnite s radom uz stotine detaljnih vodiča. Vaši računalni programi i mobilne aplikacije besprijekorno rade zajedno, pa će vaše snimke doprijeti dalje na filmu, televiziji ili webu.
 
Adobe Premiere Pro - produkcija i uređivanje videozapisa
After Effects - filmski vizualni efekti
Adobe Audition - snimanje, miksanje i oporavak zvuka
Character Animator - animirajte 2D likove u stvarnom vremenu
Adobe Story - suradnja na pisanju scenarija i predprodukciji
Premiere Clip - uređivanje videozapisa u pokretu

Adobe Spark omogućava vam da ideje jednostavno pretvorite u prekrasne grafike, web-stranice i videopriče. Nikakvo dizajnersko iskustvo nije vam potrebno. Nove premium značajke omogućavaju vam da u projekte dodate svoje logotipe, boje i druge brendirane elemente, pa će sve što stvorite uistinu nositi vaš pečat.
 
Spark Post - u samo nekoliko sekundi napravite nevjerojatne grafike za društvene mreže
Spark Page - pretvorite riječi i slike u prekrasne web-priče
Spark Video - napravite atraktivne animirane videozapise

Kraj za Adobe Flash Professional!

11.01.2016

 Internetska tehnologija koju je vrijeme pregazilo, a još uvijek je toliko prisutna da ju je vrlo teško zaobići, Flash, neminovno će nestati sa scene – samo je pitanje vremena. Prvi je to shvatio Apple kada u iOS nije ugradio nikakvu podršku za Flash, a nakon njega slične poteze povlače i velikani poput Googlea i Mozille, pravdajući se brojnim sigurnosnim propustima i pretjeranim zauzećem memorije.
 
Da se Flashu bliži kraj sada su shvatili i u kompaniji koja ga je izmislila, Adobeu. U sinoć objavljenom priopćenju ova kompanija priznaje da su otvoreni standardi poput HTML-a 5 već dovoljno zreli i sposobni korisnicima pružiti ono što im je nekada pružao Flash. Iz tog razloga će u najnovijoj inačici Creative Clouda napraviti i velike promjene.

Alat Flash Professional CC od sada će se zvati Animate CC, a fokusirat će se na izradu HTML 5 sadržaja. Podršku za Flash će zadržati, no developerima se preporuča upotreba "novih standarda". Adobe Animate CC stiže početkom 2016., a Adobe će potom izdati i svoj HTML5 video player.
 
U Adobeu kažu i da će u suradnji s Microsoftom i Googleom nastaviti raditi na sigurnosti i kompatibilnosti flash sadržaja, a igranje u Facebooku na ovoj platformi također bi trebalo poživjeti još neko vrijeme. Ipak, kompanija priznaje da budućnost pripada HTML-u 5 i ovim potezom čini prvi korak da se toj stvarnosti prilagodi.

Članak prenesen s portala bug.hr

Adobe Creative Cloud for teams

03.06.2014
 

Iskoristite priliku i nabavite Wacom Intuos Pro Medium grafički tablet po nikad povoljnijim cijenama. Akcija traje do 29.3.2019. stoga požurite i iskoristite trenutno topljenje cijena već godinama najpopularnijeg i najprodavanijeg modela.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati