Novo u ponudi Findera. Kupovina na 24 rate.

14.02.2019
 

 Nudimo kupovinu na 24 rate za sve proizvode. Za detalje nas nazovite na telefon 01/2337 731 ili se javite na email prodaja@finder.hr

Novosti u Adobe Creative Cloudu

04.04.2018


U paketu Creative Cloud dobit ćete cijelu zbirku računalnih programa i mobilnih aplikacija koje nudi Adobe, od osnovnih alata kao što je Photoshop CC do alata nove generacije kao što je Adobe XD CC. Dobit ćete i ugrađene predloške uz koje brzo možete početi s radom te detaljne vodiče kojima možete usavršiti svoje vještine i brzo uhvatiti korak. Sve što vam je potrebno za stvaranje, suradnju i nadahnuće. 

Vrhunski dizajnerski alati u paketu Creative Cloud pružaju vam sve što vam je potrebno da svoje snove pretvorite u stvarnost. Dizajnirajte logotipe, postere, brošure, oglase i još mnogo toga. Kombinirajte slike u nevjerojatne radove. Iskoristite naše mobilne aplikacije kako biste skicirali, crtali i stvarali izglede kad god ste nadahnuti.
 
Photoshop - uređivanje fotografija i fotomanipulacije
Illustrator - vvektorska grafika i ilustracije
InDesign - dizajniranje stranica i izgleda za tisak i digitalno izdavaštvo
Adobe Stock - pronađite savršene resurse za svoj sljedeći kreativni projekt
Illustrator Draw - vektorski crteži na svim uređajima

Najsjajnije ideje pretvorite u izvanredne doživljaje uz našu liniju alata za web i korisnička sučelja. Dizajnirajte web-mjesta, mobilne aplikacije, sučelja i druge sadržaje te izradite prototipe. Izradite moderna responzivne web-stranice programiranjem ili bez njega. Birajte između nekoliko tisuća fontova kako bi web-mjesto izgledalo točno onako kako želite.
 
Adobe XD - dizajnirajte korisničke doživljaje, izradite prototipe i podijelite ih
Adobe Muse - dizajnirajte i objavite web-stranice bez pisanja koda
Dreamweaver - dizajnirajte i programirajte moderne i responzivne web-stranice
Typekit - tisuće fontova najboljih svjetskih tipografskih dizajnera

Izradite nevjerojatne fotografije uz najbolje svjetske alate za fotografije. Uz posve novi Lightroom CC jednostavno s bilo koje lokacije uređujte, organizirajte, spremite i podijelite fotografije u punoj razlučivosti. Svoje fotografije možete i pretvoriti u što god zamislite uz Photoshop CC.

Lightroom Classic - uređivanje fotografija na računalu
 
Od kućnih i YouTube videozapisa do holivudskih hitova, Creative Cloud uvijek ima sve što vam je potrebno. Uredite snimke na telefonu ili računalu. Dodajte grafiku, efekte i profesionalan zvuk. Brzo započnite s radom uz stotine detaljnih vodiča. Vaši računalni programi i mobilne aplikacije besprijekorno rade zajedno, pa će vaše snimke doprijeti dalje na filmu, televiziji ili webu.
 
Adobe Premiere Pro - produkcija i uređivanje videozapisa
After Effects - filmski vizualni efekti
Adobe Audition - snimanje, miksanje i oporavak zvuka
Character Animator - animirajte 2D likove u stvarnom vremenu
Adobe Story - suradnja na pisanju scenarija i predprodukciji
Premiere Clip - uređivanje videozapisa u pokretu

Adobe Spark omogućava vam da ideje jednostavno pretvorite u prekrasne grafike, web-stranice i videopriče. Nikakvo dizajnersko iskustvo nije vam potrebno. Nove premium značajke omogućavaju vam da u projekte dodate svoje logotipe, boje i druge brendirane elemente, pa će sve što stvorite uistinu nositi vaš pečat.
 
Spark Post - u samo nekoliko sekundi napravite nevjerojatne grafike za društvene mreže
Spark Page - pretvorite riječi i slike u prekrasne web-priče
Spark Video - napravite atraktivne animirane videozapise

Kraj za Adobe Flash Professional!

11.01.2016

 Internetska tehnologija koju je vrijeme pregazilo, a još uvijek je toliko prisutna da ju je vrlo teško zaobići, Flash, neminovno će nestati sa scene – samo je pitanje vremena. Prvi je to shvatio Apple kada u iOS nije ugradio nikakvu podršku za Flash, a nakon njega slične poteze povlače i velikani poput Googlea i Mozille, pravdajući se brojnim sigurnosnim propustima i pretjeranim zauzećem memorije.
 
Da se Flashu bliži kraj sada su shvatili i u kompaniji koja ga je izmislila, Adobeu. U sinoć objavljenom priopćenju ova kompanija priznaje da su otvoreni standardi poput HTML-a 5 već dovoljno zreli i sposobni korisnicima pružiti ono što im je nekada pružao Flash. Iz tog razloga će u najnovijoj inačici Creative Clouda napraviti i velike promjene.

Alat Flash Professional CC od sada će se zvati Animate CC, a fokusirat će se na izradu HTML 5 sadržaja. Podršku za Flash će zadržati, no developerima se preporuča upotreba "novih standarda". Adobe Animate CC stiže početkom 2016., a Adobe će potom izdati i svoj HTML5 video player.
 
U Adobeu kažu i da će u suradnji s Microsoftom i Googleom nastaviti raditi na sigurnosti i kompatibilnosti flash sadržaja, a igranje u Facebooku na ovoj platformi također bi trebalo poživjeti još neko vrijeme. Ipak, kompanija priznaje da budućnost pripada HTML-u 5 i ovim potezom čini prvi korak da se toj stvarnosti prilagodi.

Članak prenesen s portala bug.hr

Adobe Creative Cloud for teams

03.06.2014
 

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

Iskoristite priliku i nabavite Wacom Intuos Pro Medium grafički tablet po nikad povoljnijim cijenama. Akcija traje do 29.3.2019. stoga požurite i iskoristite trenutno topljenje cijena već godinama najpopularnijeg i najprodavanijeg modela.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati