Adobe Acrobat

Trenutno traje posebna bundle ponuda:

Adobe Acrobat Pro godišnji najam + One by Wacom Medium potpisni tablet - 296,00 € + pdv

Adobe Acrobat Standard godišnji najam + One by Wacom Small potpisni tablet - 196,00 € + pdv
Povežite se sa svojim PDF dokmentima s bilo kojeg mjesta i podijelite ih s bilo kim. Uz Acrobat Pro DC, sve zadatke jednog radnog dana možete riješiti u pokretu - pregledajte izvještaj na pametnom telefonu, uredite ponudu na tabletu i dodajte komentare na prezentaciju u browseru.

Više od pet milijuna organizacija diljem svijeta oslanja se na Acrobat DC kako bi stvarali i uređivali PDF-ove, pretvarali ih u Microsoft Office formate i još mnogo toga. Kada radite na daljinu i trebate alate koji osnažuju kolaboraciju i pomažu vam da unaprijedite poslovanje, koristite Acrobat DC.


Sve mogućnosti Adobe Acrobata

EDIT

Editiranje slike i teksta u PDF-u, dodavanje komentara i zabilješki, kompresiranje PDF-a kako bi ga lakše djelili, prepoznavanje skeniranog teksta uz pomoć OCR-a, spajanje više dokumenata u jedan PDF, djeljenje PDF-a na više dokumenata.

CREATE
Konvertiranje bilo kojeg dokumentara u PDF: Word, PowerPoint, Excel, jpg, png, html... A sve ostale možete pretvoriti u PDF putem Print to PDF funkcije.

EXPORT
PDF-ove možete eksportirati u Word, Excel, PowerPoint dokumnte i jpg, png i tiff slike.

SIGN
Kreirajte i šaljite formulare, ugovore i dopise, a potpišite ih bilo kada i bilo gdje. Potpisivanje je sada vrlo jednostavno na svakom uređaju.

ORGANIZE
U nekoliko klikova možete organizirati stranice u svom PDF-u tako da bude složen točno onako kako želite. Stranice unutar PDF-a možete brisati, rotirati, preraspoređivati, ubacivati nove i vaditi ih ali i cropati.

SHARE & PROTECT
Povećajte kolaboraciju dijeljenjem svog PDF-a, ali ga i zaštitite ga pomoću pametnih opcija za zaštitu datoteka. Usporedite dva PDF-a kako bi brzo primjetili razlike.
Adobe Acrobat godišnje preplate

Adobe Acrobat Pro DC najam 12 mjeseci
Adobe Acrobat Standard DC najam 12 mjeseci

Adobe Acrobat permanentne licence

Adobe Acrobat Pro 2020 
Adobe Acrobat Standard 2020

Dodatna oprema za digitalni potpis

Wacom grafički tablet za potpisivanje

Ostvarite popust na Adobe softver uz novi Mac Posebna pogodnost za sve nove Mac korisnike! Prilikom kupovine novog Mac-a (MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini, Mac Studio) ostvarite 10% popusta na Adobe softver. Popust ostvarite na godišnje preplate Adobe Creative Cloud All Apps paketa kao i na sve ostale Adobe aplikacije - Acrobat, Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, After Effects, Lightroom, XD, Animate, Dreamweaver, Audition, InCopy i dr.
Adobe Acrobat Povežite se sa svojim PDF dokmentima s bilo kojeg mjesta i podijelite ih s bilo kim. Uz Acrobat Pro DC, sve zadatke jednog radnog dana možete riješiti u pokretu - pregledajte izvještaj na pametnom telefonu, uredite ponudu na tabletu i dodajte komentare na prezentaciju u browseru.
Automatizirano digitalno potpisivanje velikog broja dokumenata Naše softversko rješenje osigurava automatizirano digitalno potpisivanje velikog broja dokumenata, Fina ili AKD certifikatima, bilo da koristite eID ili neku drugu identifikacijske karticu ili USB stik.
Za potpis možete ručno odabrati više PDF dokumenata, cijele direktorije (mape/folder), ili predefinirane lokacije s PDF dokumentima.
Iznimno je pogodno za odvjetnike, arhitekte ili građevinare, kod digitalnog potpisivanja obimne dokumentacije.
Preduvjet za korištenje našeg rješenja je licenca Adobe Acrobat Pro (staviti link na godišnji najam Acrobat Pro)
Skidanje i instalacija Adobe Creative Cloud traila

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

Adobe Stock

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama