Kategorije

Adobe Premiere RUSH CC, najam 12 mjeseci

 
Cijena: 1.824,00 kn (bez PDVa)
Cijena s PDV-om: 2.280,00 kn
Proizvođač: Adobe Systems Inc.
Opis:
Napunite vaše video kanale vrhunskih materijalom uz Premiere Rush CC, potpuno novom aplikacijjom za stvaranje i dijeljenje online videa. Jednostavna za korištenje, radi na svi vašim uređajima, a potpuno će preobraziti način nakoji stvarate vaš sadržaj.

Sve što trebate u jednoj aplikaciji

Ugrađena mogućnost snimanja pomaže vam da snimite profesionalni video na mobitnom uređaju. Montaža je jednostavna, uz par jednostavnih alata za boju, zvuk i grafičke efekte. Dijelite sadržaj iz same aplikacije na omiljene društvene mreže.
 
Oduševite sve na društvenim mrežama

Vaši pratitelji će biti oduševljeni profesionalno dizajniranim grafičkim efektima koje smo već ugradili u aplikaciju, možete ih naći na stotine još na Adobe Stocku. Promjenite boju, veličinu, font i dr. kako bi bolje pristajali vašem brendu. Vaši video radovi će se transformirati iz amaterskih u apsolutno fantastične.

Stvarajte sadržaj na putu

Premiere Rush radi na svim vašim uređajima. Snimite video na mobitelu, montirajte i djelite na vaše kanale preko mobitela, tableta ili računala. Sve je sinkano na oblaku, tako da su vam vaše posljedne montaže uvijek pri ruci, gdje god bili.

Dostupno na iOS, Mac i Windows računalima.
 
Finder ne jamči da je opis proizvoda, uključujući cijenu, točan, kompletan i bez grešaka.
Sve tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Video i audio obrada

cijena bez pdv-a
0,00 kn

Kao pomoć tvrtkama, javnom sektoru i ostalim organizacijama zahvaćenim ograničenjima osobnih kontakata, konferencija i putovanja kao posljedice epidemije COVID-19 virusa, Adobe je jučer odlučio ponuditi opciju besplatnog korištenje Adobe Connect virtualnih soba u trajanju od 90 dana.

 

Na taj način Adobe pomaže odvijanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti koje uključuju komunikaciju većeg broja sudionika, kao što su sastanci, edukacije, konferencije, prezentacije, projektni timovi i slično, omogućujući pristup svim sudionicima iz njihovih ureda, domova ili gdje god se nalaze.
 

Besplatna Connect virtualna soba ima kapacitet do 25 sudionika i sve funkcionalnosti standardne Connect virtualne sobe koja je u komercijalnoj ponudi.

Ako želite prvo isprobati najnovije Adobe Creative Cloud aplikacije preproučamo vam da prvo skinete njihove probne verzije. 
Za početak potrebno je skinuti Adobe Creative Cloud desktop app preko kojega ćete skidati pojedinačne aplikacije i instalirati ih.

Iskoristite priliku i nabavite Wacom Intuos Pro Medium grafički tablet po nikad povoljnijim cijenama. Akcija traje do 29.3.2019. stoga požurite i iskoristite trenutno topljenje cijena već godinama najpopularnijeg i najprodavanijeg modela.

U programu Photoshop CC, najboljem svjetskom računalnom programu za fotografije i dizajn, sve plodove svoje mašte možete pretvoriti u stvarnost. Stvorite i poboljšajte fotografije, ilustracije i 3D radove. Dizajnirajte web-mjesta i mobilne aplikacije. Uredite videozapise, simulirajte realistične slike i još mnogo toga. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da ideju pretvorite u stvarnost.

 

Pristup vrhunskim fotografijama integriranim s vašim Creative Cloud aplikacijama

PRODAJA ADOBE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati